SAFA TARIM ANONİM ŞİRKETİ
Bilindiği gibi gerek dünyada gerekse ülkemizde insan nufusu hızla artmakta bu artan nüfusun yaşamını sürdürebilmesi beslenmesiyle olabilecektir.Artan nüfusa karşın tarım arazileri artmamakda aksine yeni yolların açılması konut ve fabrikaların inşaası, erosyon gibi nedenlerden dolayı tarıma elverişli araziler giderek azalmaktadır. Ayrıca ülkemizde nüfusumuzun yarısına yakını geçimini tarımla sürdürmekte olduğundan , Tarım ülkemiz için önemli bir istihdam kaynağı ve ekonomimize katkısı açısındanda stratejik önem arz etmektedir. Ülke nüfusunun beslenmesi , ülkenin gelişmesiyle orantılı artan kalori ihtiyacının karşılanması ancak tarımsal üretimde teknolojilerin kullanılmasıyla mümkündür.Tarımsal ürünlerde 700 den fazla Zararlı, Hastalık ve Yabancı ot türü problem oluşturmaktadır. Bunlara karşı mücadele yapılmaması halinde zararın %50’nin üzerinde olabileceği bilinmektedir.Bu nedenle uzun araştırmalar sonucunda geliştirilen teknolojik ürünler olan Tarım İlaçlarının kullanılmasıyla sorunlar çözülebilmektedir. Tüm diğer modern tarım teknolojileri kullanılsa bile (sulama, gübreleme, üstün nitelikli tohum .. vs) tarım ilaçlarının kullanılmaması durumunda başarı elde edilememektedir. Bu nedenle tarım ilaçlarına Tarımsal üretimin güvencesi – sigortası gözüyle bakılmaktadır. Birim alandan daha fazla verim, daha kaliteli ürün almak, bu ürünleri hastalık, zararlı ve yabancı otlardan korumakla mümkün olabilmektedir. Bu amaçla SAFA TARIM çiftçimizin hastalık, zararlı ve yabancı otlarla ilgili tüm sorunlarına çare bulmak amacıyla üretimine başlamıştır. Hedefimiz, tüm bitki hastalık, zararlı ve yabancı otlalarla mücadelede cost-effective ve üstün performanslı çözümler üreterek çiftçimizin Tarımsal üretimine değer katmak, yaşamın kalitesini artırmak ve kolaylaştırmaktır. Şirketimiz merkezi ve tesislerimiz Konya’da olup ülkemizde son yapılan ve en son teknolojinin uygulandığı üretim tesisimizde 40.000 m2 kapalı toplam 110.000 m2 lik alanıyla ülkemizde bu konuda en büyük alana ve en yüksek kapasiteye sahiptir. Faaliyetlerimiz 8 bölge müdürlüğü aracılığıyla 2200 den fazla bayi ve kooperatif ile yurdumuzun tümünde sürdürülmektedir. Tüm üretimlerimiz dünya standartlarında olup kalite kontrol laboratuarımız 17025 Deney Yeterlilik ve Akreditasyon Belgelidir. Ayrıca şirketimiz ISO 9000-2000 kalite yönetim belgesine sahiptir. Dünyadaki yeni gelişmeleri sürekli takip ederek geniş bir ürün yelpazesine sahip şirketimiz kısa süre içerisinde çiftçilerimizin tüm hastalık, zararlı ve yabancı ot sorunlarına çözüm bulmaktadır. Başarımızda en büyük paya sahip Çiftçi Bayi ve Meslektaşlarımıza desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunarız. Kalite yönetim anlayışımız müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini eksiksiz karşılamak sürekli bir gelişme içinde olmak faaliyetlerimiz sırasında çevreye duyarlı olmak ve bir takım ruhuyla daha iyi hizmet etmek hedeflidir.
3.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 20.SK. NO: 35 SELÇUKLU KONYA
Markalar
Kalite belgesi
  • » Zirai İlaç
Firmaya Mesaj Gönder
Ürünler
  • Zirai İlaç

Bu firmanin profili toplamda 869 kez incelenmis.
-16.08.2010 tarihinden bu yana-
  • Bugün : 1