KOYUNCULAR MADENCİLİK TOHUMCULUK OTOMOTİV TURİZM SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.
" Temelleri 1970'li yıllarda Seyit KOYUNCU tarafından atılan, izlediği istikrarlı politikalarla ticaret ve tarım alanında günümüz Türkiye'sinin önde gelen firmalarından biri olan KOYUNCULAR MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.'in kuruluş amacı; otomotivden tarıma kadar geniş bir sektörde müşterilerine en kaliteli ürünler sunmak ve uzun vadede, ülkemizin dünya pazarında rekabet eden bir firması olabilmektir. KOYUNCULAR, ticaret hayatına 1970'li yıllarda Konya Bölgesi DEUTZ traktörleri bayiliği ile başladı. 1980'li yıllarda UNIROYAL ve ICI ilaçlarının İç Anadolu ve Marmara Bölgesi distribütörlüklerini yürüterek edindiği tecrübeyi, 1991 yılında KOYUNCULAR MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. adı altında kurumsallaştırmıştır. Firmanın faaliyet gösterdiği başlıca sektörler ""tarım, otomotiv ve sigorta acenteliği"" hizmetleridir."
F.ÇAKMAK MAHALLESİ ADAN ÇEVRE YOLU CAD.NO: 31 / A KARATAY KONYA
Markalar
Ko-Humax, Seamax, Formax, kelpak, KOYUNCULAR,
Kalite belgesi
  • » Gübre
Firmaya Mesaj Gönder
Ürünler
  • Gübre

Bu firmanin profili toplamda 1236 kez incelenmis.
-16.08.2010 tarihinden bu yana-
  • Bugün : 1