AR OKSİJEN SINAİ VE TIBBİ GAZLARI MAKİNA GIDA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
Firmamız kurucusu Ali Remzi BEDİZ; (Konya-l941) 1956 yılında başlayan iş hayatına farklı bir sektörde devam ederken, çalışkan ve ileriyi gören karakter yapısıyla Konya sanayi piyasasında eksikliğini hissettiği sınaî ve tıbbi gazlar ticaretine, yanına aldığı bir ortağıyla birlikte 1976 yılında başlamıştır. Bu süreç devam ederken, 1980 yılında bununla beraber Ortadoğu ülkelerine ihracat da yaparak ticarette azim ve kararlılığını göstermiştir. Kurucumuz Ali Remzi BEDİZ, 1995 yılında ayrılmış olduğu ortaklıktan sonra AR OKSİJEN unvanı ile Konya’da kendi öz sermayesiyle 1.Organize Sanayi Bölgesinde hakiki şahıs hükmünde ticari işletmesini kurmuştur. Azminden, ticari ahlakından kaynaklanan başarı ve gayretiyle sektörde büyüme kaydetmiş, Konya hastanelerinin, sanayi sitelerinin ve organize sanayi bölgelerinin sınaî ve tıbbi gaz tüketiminin % 35’ni karşılamıştır. Sürekli ivme kazanarak ticari faaliyetine devam eden kurucumuz, üretim ve tesis alanı kapasitesini ikiye katlamıştır. Bu performans; 2005 yılında Türkiye ve özellikle Konya piyasasına AR OKSİJEN SINAÎ VE TIBBİ GAZLAR, MAKİNE, GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ’ni kazandırmıştır. Bu tarihte hükmi şahsiyetini kazanan firmamız, Konya’da 1. Organize Sanayi Bölgesinde 2500 m2 açık, 700 m2 kapalı alan üzerinde sınaî ve tıbbi gazlar, üretim, dolum ve buna ilişkin malzeme, makine ve donanımların imalat ve ticaretini yapmaktadır. Hale hazır piyasanın %40’nı, Konya Bölgesindeki Kamu ve özel hastanelerin de tıbbı gazlar ihtiyacının% 30’nu sağlayan firmamız, öz sermaye, emek ve alın terinin harmanlandığı vizyon ile dünya ve Avrupa standartlarında hizmet vermeye devam etmektedir.
1.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞANTEPE SK. NO: 6 SELÇUKLU KONYA
Markalar
Kalite belgesi
  • » Sınai, Tıbbi Gaz, Gaz Dolumu, Kriyojenik Tanklar, Kriyojenik Pompalar, Evoparatör
Firmaya Mesaj Gönder
Ürünler
  • Sınai, Tıbbi Gaz, Gaz Dolumu, Kriyojenik Tanklar, Kriyojenik Pompalar, Evoparatör

Bu firmanin profili toplamda 1579 kez incelenmis.
-16.08.2010 tarihinden bu yana-
  • Bugün : 1