ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI

S E M İ N E R

22 ARALIK 2011 PERŞEMBE 15:00

2012’YE HAZIRLIKSIZ GİRMEYİNİZ..

TÜRKİYE MUHASEBE/FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARIKOBİ FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARINA GENEL BAKIŞ

6102 sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu genel olarak 01.07.2012’de yürürlüğe girecektir. Ancak, gerçek ve tüzel kişi tacirlerin Uluslararası Finansal Raporlama Standartlarının (IFRS) özdeşi olan Türkiye Muhasebe Standartları’na (TMS) tabi olmasını öngören finansal raporlamaya ilişkin düzenlemeler olup, bu düzenlemeler 01.01.2013 tarihinden itibaren yürürlüğe girecektir. Bu süreç içerisinde işletmelerin 31 Aralık 2011 ve 31 Aralık 2012 tarihli MSUGT’ne göre düzenlenmiş olan bilançolarını 01 Ocak 2013 itibari ile hazırlayacakları karşılaştırmalı TFRS Açılış Finansal Tablolarına aktarmaları için bir hazırlık sürecine girmeleri gerekmektedir.

Uzman : Prof. Dr. Raif PARLAKKAYA

Ücretsiz seminere katılmak isteyen firma temsilcilerimizin, aşağıdaki formu Odamıza iletmeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla,

KONYA SANAYİ ODASI

BAŞKANLIĞI

Tarih   : 22 Aralık 2011 Perşembe