Etkinlikler

“LATİN AMERİKA ÜLKE MASALARI SEMİNERİ” Brezilya, Arjantin, Meksika ve Şili. Otomotiv Yan Sanayine İlişkin Güncel Gelişmeler

“LATİN AMERİKA ÜLKE MASALARI SEMİNERİ”
Brezilya, Arjantin, Meksika ve Şili.
Otomotiv Yan Sanayine İlişkin Güncel Gelişmeler

20 ARALIK 2011 / KONYA

Ekonomi Bakanlığı, İhracat Genel Müdürlüğü Ülke Masaları-I  Daire Başkanlığı Uzmanları Esin ŞEN ve Selin AYDIN tarafından; Brezilya, Arjantin, Meksika ve Şili olmak üzere Latin Amerika ülkeleri dış ticareti ve mevzuatı, ikili ticarette yaşanan gelişmeler,  bu ülkelerle ilgili işadamlarımıza öneri ve tavsiyeler, ilgili ülke bilgilerine nasıl ulaşılacağı, vb. konular işadamlarımıza aktarılacaktır.

Söz konusu ülkelerle ilgili genel bilgilere ilave olarak özellikle son dönemde Latin Amerika ülkelerine ihracatımızda önemli artışlar gösteren Otomotiv Yan Sanayine İlişkin Güncel Gelişmeler hakkında bilgi verilecektir.

20 Aralık 2011 Salı

14.30 - 15.00              KAYIT VE AÇILIŞ

15.00 – 16.00              Brezilya ve Arjantin Pazarı’na Giriş; Fırsatlar ve Riskler

(Esin ŞEN, İhracatı Geliştirme Uzmanı)