KONTARIM FUARINA PARALEL IKILI IS GORUSMELERI (B2B), 22...

2017-03-14 17:18

KONTARIM FUARINA PARALEL IKILI IS GORUSMELERI (B2B), 22-23 MART 2017

Odamız bünyesinde faaliyetlerini sürdürenAvrupa İşletmeler Ağı Konyaofisimizce,22 - 23 Mart 2016Çarşamba ve Perşembe günü, KTO - Tüyap Fuar alanında 15.Konya Tarım Fuarı'na istinaden gelen yabancı işadamları ile Uluslararası İkili İş Görüşmeleri (B2B Programı) organize edilecektir.

Firmalar Kayıt olduktan sonra, yabancı firmalar ile görüşme talep edecek, görüşme kabullerine göre nihai ikili görüşmeler, saat bazında kesinleşecektir. Görüşmeler sırasında İngilizce ve Arapca tercüme hizmeti de sağlanacaktır.

*22 Mart 2017 Çarşamba günü – Kuzey Afrika Ülkelerinden gelen firmalar ile (Fas-Cezayir-Tunus)

*23 Mart 2017 Perşembe günü –Rusya ve Balkan Ülkelerinden gelen firmalar ile (Moldova-Makedonya-Bosna-Sırbistan) görüşmeler organize edilecektir.

BU ETKİNLİK İÇİN YAYINLANMIŞ OLAN TÜM FİRMA PROFİLLERİ UZUN SÜRE WEB SİTESİNDE YAYINDA KALACAKTIR.
BU FİRMANIZA ÜCRETSİZ TANITIM İMKANI SAĞLAYACAKTIR.

İkili Görüşme Profilerini incelemek için ve ücretsiz KAYIT için lütfen aşağıdaki websitesini inceleyin:

PROGRAM:

İkili görüşmeler Tarihi  : 22 Mart 2016 Çarşamba  (10:00 - 16:00)

23 Mart 2016  Perşembe (10:00 - 16:00)

Yer : KTO TÜYAP Fuar Alanı, Selçuklu Toplantı Salonu

Detaylı bilgi için bizi arayınız: Avrupa İşletmeler Ağı Konya / Konya Sanayi odası

Konu ile ilgili Uzmanlar:

Görkem GündoğarTel : +332 2510670 / dhl. 157

İ Emre Işık Tel : +332 2510670 / dhl. 134