HANNOVER MESSE 2017

KOSGEB DESTEKLİ İNCELEME GEZİSİ

24-28 Nisan 2017

Fuar bilgileri için: http://www.hannovermesse.de

PROGRAM 24-28 Nisan 2017 tarihleri arasında,Konya'dan gidiş ve Konya'ya dönüş olarak gerçekleşecektir. Konya Sanayi Odası'nın organize edeceği Fuar ve İkili İş Görüşmeleri (B2B) gerçekleştirilecektir.

Fuar ziyareti ,İkili Görüşmeler Programı katılımı ,tüm uçuşlar, ara transferler,otel konaklamaları ve rehberlik-tercümanlık hizmeti Konya Sanayi Odası Dış İlişkiler birimi tarafından organize edilecektir.

Taslak program ve program paket fiyatı başvuran firmalarımıza bildirilecektir.

İŞ GEZİSİ İÇİN, KOSGEB'İN YURT DIŞI İŞ GEZİSİ DESTEĞİ ALINACAKTIR.

Programdan yararlanmak isteyen işletmenin KOSGEB veri tabanında yer alması koşulu aranır.

Destek miktarı, firma başına 3.000,- TL ile sınırlı olmak üzere konaklama, ulaşım, fuar giriş ücreti ve tercüme hizmet bedellerinin %50'ını karşılamaktadır.

DETAYLI BİLGİ  WEB SİTESİMİZİ ZİYARET EDİNİZ VEYA BİZİ ARAYINIZ

www.een.kso.org.tr

PROGRAMIMIZA SON BAŞVURU TARİHİ 3 Şubat 2017 Cuma'dır.

İLAVE BİLGİ VE BAŞVURU FORMU İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

(Avrupa İşletmeler Ağı Ofisi Tel: +332 251 0670 / 157, 150) een@kso.org.tr

Ücretehil olan hizmetler:

- Konya çıkışlı Hannover gidiş-dönüş THY uçak bileti, alan vergileri,

- 4 yıldızlı Hannover merkeze 5 km mesafede kahvaltı konaklama - "Viva Creativo Hotel”

- Fuar ziyareti, İkili Görüşmelere KAtılım Havaalanı-otel-havaalanı transferleri , -Otel fuar alanı transferi

- Rehberlik ve Tercümanlık Hizmetleri

-Seyahat Sigortası

Ödeme koşulları:

Ücret başvuru sonrasında aracı Turizm Acentasına Banka havalesi olarak ödenecektir.

-Schengen vizesi olmayanlar için, takip ücretleri dahil kısa süreli vize ücreti: 125,- EUR

Saygılarımızla,

KONYA SANAYİ ODASI