MAKİNE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ İRAN - Tahran

2016-05-11 16:18

MAKİNE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ İRAN - Tahran

Sayın Üyemiz,

Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğü, Makine ve Aksamları Sanayi İhracatçıları Birliği organizatörlüğünde 05 – 09 Ekim 2016 tarihleri arasında Tahran / İRAN’a yönelik “Makine ve Aksamları Sanayi Sektörel Ticaret Heyeti” programı yeterli sayıda katılımcı olması durumunda organize edilecektir.

Söz konusu sektörün tanıtılması amacıyla düzenlenecek Sektörel Ticaret Heyeti Programı kapsamında,Türk ve İran’lı işadamları arasında ikili görüşmeleri yapılması, Firma-Tesis ziyareti, resmi ve konu ile ilgili kurum-kuruluşların ziyaret edilmesi planlanmaktadır. Para-Kredi ve Koordinasyon Kurulu’nun 2011/1 sayılı Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği Hakkında Tebliğ kapsamında sektörel ticaret heyeti programlarına ilişkin ulaşım ve konaklama giderlerinin %50’si desteklenmektedir. (şirket başına en fazla 2 kişiye ait ekonomi sınıfı uçak biletinin %50’si ve yine şirket başına günlük 300 ABD Dolarını geçmemek kaydıyla konaklama (oda+kahvaltı) giderlerinin %50’si desteklenir.) Bu çerçevede; 2011/1 sayılı tebliğ kapsamında hak edilecek olan teşviklerin düşülmesi neticesinde firma başına düşen katılım payı 850.-Euro’dur. (tek kişilik odada kişi başı) Katılım payına dahil hizmetler: uçak bileti, otelde 4 gece konaklama (oda+kahvaltı), yerel firmalarla ikili görüşmeleri, tercümanlık hizmetleri, havaalanı-otel-havaalanı transferleri ve ikili görüşmeleri için gerekli olan bütün hizmetlerdir. Katılım payına dahil olmayan hizmetler: oteldeki ekstra oda harcamaları ve diğer ekstra harcamalardır.

Anılan heyete katılmak isteyen firmalarınaşağıda verilen banka hesap numarasına “İran Makine Sektörel Ticaret Heyeti Programı Katılım Payı” yazdırarak 850.-Euro katılım ücretini yatırmaları, dekontla birlikte ekte yer alan formları ve dilekçeyi en geç 31
Mayıs 2016 Salı günü mesai bitimine kadar 0 312 – 446 96 05 numaralı faksımıza veya oaibpr@oaib.org.tr adresli elektronik postamıza iletilmesi gerekmektedir. (Başvuru sonrası katılımdan vazgeçilmesi halinde katılım payının otel/ulaşım vbön ödemelerden doğan kısmı geri ödenemeyecektir.)

Bilgilerine sunulur.

Hesap No:
Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri-İş Bankası-Köroğlu Şb.(4234)
IBAN No Euro: TR92 0006 4000 0024 2340 419730