KONTARIM FUARINA PARALEL, İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ (B2B), 2...

2016-03-21 19:09

KONTARIM FUARINA PARALEL, İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ (B2B), 25 - 26 Mart 2016

KONTARIM FUARINA PARALEL

İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ (B2B)

25 - 26 Mart 2016

Odamız bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Avrupa İşletmeler Ağı Konya ofisimizce,25 - 26 Mart 2016 Perşembe ve Cuma günü, KTO - Tüyap Fuar alanında 14.Konya Tarım Fuarı'na istinaden gelen yabancı işadamları ile Uluslararası İkili İş Görüşmeleri (B2B Programı) organize edilecektir.

Kayıt olmuş firmalar, kendi aralarında görüşme talep edecek, görüşme kabullerine göre nihai ikili görüşmeler, saat bazında kesinleşecektir. Görüşmeler sırasında İngilizce ve Arapca tercüme hizmeti de sağlanacaktır.

BU ETKİNLİK İÇİN YAYINLANMIŞ OLAN TÜM FİRMA PROFİLLERİ UZUN SÜRE WEB SİTESİNDE YAYINDA KALACAKTIR.
BU FİRMANIZA ÜCRETSİZ TANITIM İMKANI SAĞLAYACAKTIR.

İkili Görüşme Profilerini incelemek için ve ücretsiz KAYIT için lütfen aşağıdaki websitesini inceleyin:

PROGRAM:

İkili görüşmeler Tarihi  : 25 Mart 2016 Perşembeı  (10:00 - 16:00)

26 Mart 2016  Cuma (10:00 - 16:00)

Yer : KTO TÜYAP Fuar Alanı, Selçuklu Toplantı Salonu

Detaylı bilgi için bizi arayınız: Avrupa İşletmeler Ağı Konya / Konya Sanayi odası

Konu ile ilgili Uzmanlar:

Görkem GündoğarTel : +332 2510670 / dhl. 157

İ Emre Işık Tel : +332 2510670 / dhl. 134