KONYA SANAYİ ODASI VE HOMBURG & PARTNERS İLE TÜRK FİRMA...

2016-03-21 09:36

KONYA SANAYİ ODASI VE HOMBURG & PARTNERS İLE TÜRK FİRMALARI İÇİN İHRACAT PAZARLARINDAKİ FIRSATLAR VE RİSKLER Bilgilendirme Toplantısı

KONYA SANAYİ ODASI

VE HOMBURG & PARTNERS

28 Mart 2016

16:00 – 17:00

·         Türk firmaları için ihracat pazarlarındaki fırsatlar ve riskler

·         Homburg & Partner’ın Türk firmalarıyla ihracat pazarlarında gerçekleştirdiği ortak projeler

·         Soru-Cevap

Konuşmacı Dr. Başar Gider Homburg & partners hakkında

Dr. Başar Gider, Türkiye Homburg&Partner yönetim danışmanlığı şirketinde  geliştirme direktörü olarak çalışmaktadır ve şirketin Türkiye pazarından sorumludur. Homburg&Partner stratejik pazarlama / pazar stratejisi, pazar araştırması, satış ve fiyatlandırma odaklı konularında Türkiye ve dünya çapında çeşitli B2B sektörlerindeki müşterilerine danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Firmamız hali hazırda birçok Türk firmasına ihracat pazarlarında, uzmanlık konularında destek olmaktadır. Başar Gider ’in satış, pazarlama, marka, organizasyon ve büyüme stratejileri gibi konularda Harvard Business Review Türkiye Ocak-Şubat sayısında, HBR Türkiye online bloglarında ve de diğer yazılı basında yayınlarına ulaşabilirsiniz.

Konya Sanayi Odası

TÜRK FİRMALARI İÇİN İHRACAT PAZARLARINDAKİ FIRSATLAR

KAYIT FORMU

Ad-Soyadı        :…………………………………………………………………………………………………………..

Firma Adı         :…………………………………………………………………………………………………………..

E-posta            :…………………………………………………………………………………………………………..

Telefon            :…………………………………………………………………………………………………………..

Bu formu doldurarak 251 44 99 nolu faksa göndermenizi ya da eenkayit@kso.org.tr  e-mail adresine bilgi vermenizi rica ederiz.

İLAVE BİLGİ VE BAŞVURU FORMU İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

(Avrupa İşletmeler Ağı Ofisi Tel: +332 251 0670 / 160) een@kso.org.tr Dış İlişkiler Uzmanları : Rasim Çelik