World Food Moscow 2015 (WFM) Uluslararası Gıda ve İçece...

2015-03-26 13:42

İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nden Odamıza gelen bir yazıda, Moskova/Rusya Federasyonu'nda, 14-17 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan World Food Moscow 2015 (WFM) Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı'nın Türkiye Milli Katılım Organizasyonu Genel Sekreterliğimiztarafından gerçekleştirileceği belirtilmektedir.Yazıda devamla, 2014 yılında, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 72 farklı ülkeden 1.674 katılımcının yer aldığı söz konusu fuarı 30.071 kişi ziyaret etmiştir. Rusya ve bölgesinin en büyük 2. fuar organizasyonu olarak gösterilen ve yaklaşık 60.000 m2'lik alanda gerçekleştirilen WFM Fuarı'na milli katılım organizasyonu ile iştirak eden firmalara, aşağıdaki hizmetlerin verileceği belirtilmektedir;

• Stand alanının kiralanması, stand inşaatı, dekorasyonu ve temizliği
  • Katılımcı ürünlerinin nakliyesi, gümrüklemesi ve standlara teslimi
  • Fuar resmi kataloğunda, fuar resmi internet sitesinde ve fuarda ziyaretçilere dağıtılmak üzere İstanbul'da hazırlanan katılımcı kataloğunda yer alma
  • Fuara giriş kartı temini
  • Fuar süresince ofis ve iletişim araçları (internet-telefon-fax) ile ikram hizmetlerinden faydalanma

Bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan Ön Başvuru Formu'nu, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak, 01.04.2015 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar 0212 454 05 01-02 numaralı faksına veya fuar@iiborg.tr adresine e-posta olarak göndermeleri rica olunur.

Bilgilerinize arz ederiz.

Sagılarımızla,