İhracat Alacaklarının Tahsilini Zorlaştıran Unsurlar ve...

2015-03-02 13:08

İhracat Alacaklarının Tahsilini Zorlaştıran Unsurlar ve Çözüm Önerileri Semineri

Odamız tarafından düzenlenecek olan,  "İhracat Alacakları'nın Tahsilini Zorlaştıran Unsurlar ve Çözüm Önerileri" konularının ele alınarak uygulama çalışmaları ve örnek olay analizlerinin yapılacağı seminerekatılımlarınızı bekleriz.

Konya Sanayi Odasının ABİGEM işbirliği ile gerçekleştirdiği eğitim programı sonucunda sertifika verilecektir.

Konya Sanayi Odası Başkanlığı

Tarih  : 9 Mart 2015- Pazartesi

Saat    : 09:30 - 17:00

Yer     : Konya Sanayi Odası, Konferans Salonu

Eğitmen: Hakan Akın

İhracat Alacakları'nın Tahsilini Zorlaştıran Unsurlar ve Çözüm Önerileri Kayıt Formu

Ad-Soyadı        :

Firma Adı         :

E-posta            :

Telefon            :

Bu formu doldurarak 5 Mart 2015 tarihine kadar 251 44 99 nolu faksa göndermenizi ya da fbayraktar@kso.org.tre-mail adresine bilgi vermenizi rica ederiz.

KATILIM KOŞULLARI

1.Eğitim Programına katılımcı başına katkı bedeli 50,-TL'dir. Eğitim ücreti, program organizasyonu ile ilgili genel giderler, ders notları, eğitim malzemeleri, öğle yemeği ve ara ikramlara ilişkin giderlere katkı olmak üzere alınmaktadır. Ücret ödenmeden başvuru gerçekleşmiş sayılmaz. Öğretim Görevlileri ve Öğrenciler için de katılım bedeli aynıdır.

2.)Eğitim Programına katılım için SON BAŞVURU TARİHİ 2  Mart 2015 Pazartesi'dir.

3.)Katkı bedeli, Konya Sanayi Odası muhasebesine makbuz karşılığı elden ya da KSO'nun İş Bankası Büsan Şubesi, Şb. Kodu 4505 Hesap No: 91033 IBAN: TR40 0006 4000 0014 5050 0910 33 no'lu banka hesap numarasına; "İhracat Alacakları'nın Tahsilini Zorlaştıran Unsurlar ve Çözüm Önerileri" olarak, katılımcı ve firma adı belirtilerek yatırılacaktır. Ücretin banka hesap numarasına yatırılması durumunda dekont 0.332 2514499 no'lu faksa iletilecek veya elden Odamıza teslim edilecektir.