OTOMOTİV VE RAYLI SİSTEMLER SEKTÖRLER İÇİN GEREKLİLİKLE...

2015-02-06 15:18

OTOMOTİV VE RAYLI SİSTEMLER SEKTÖRLER İÇİN GEREKLİLİKLER & ÜRETİM VE İHRACAT İÇİN ZORUNLU BELGELER BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

OTOMOTİV VE RAYLI SİSTEMLER

SEKTÖRLER İÇİN GEREKLİLİKLER & ÜRETİM VE İHRACAT İÇİN ZORUNLU BELGELER

BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

19 Şubat 2015  - Saat:13.30-17.00

Sayın Üyemiz;

Bölgemizin öncü olduğu, otomotiv yan sanayi, makine ve döküm sektörleri başta olmak üzere şehrimiz sanayisi için potansiyel alanlar olan raylı sistemler sanayi, savunma sanayi gibi alanlarda farkındalık oluşturulması, firmalarımızın bu alanlara yönelerek karlılıklarını ve üretim becerilerinin artırılması için seminer organize edilecektir.

Otomotiv ve Raylı sistemler sektörleri için başta İRİS, TS 16949 olmak üzere gerekli olan standartlar, uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında sektörde görev yapan baş denetçiler tarafından bilgiler verilecektir.

Katılımlarınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.

Konya Sanayi Odası Başkanlığı

Seminer Programı

ISO/TS 16949 Otomotiv KYS Standardının Firmalara Getirileri, Belgelenme Süreci ve 4.Revizyon Kurallar

IRIS (Uluslarası Demiryolu Endüstri Standardı) Firmalara Getirileri, Belgelenme Süreci ve Sektörel Gelişmeler

Seminer Tarihi: 19 Şubat 2015  - Saat:13.30-17.00

Seminer Yeri  : Konya Sanayi Odası

SEMİNER BAŞVURU FORMU

Ad-Soyadı        :…………………………………………………………………………………………………………..

Firma Adı         :…………………………………………………………………………………………………………..

E-posta            :…………………………………………………………………………………………………………..

Telefon            :…………………………………………………………………………………………………………..

Bu formu doldurarak 251 44 99 nolu faksa göndermenizi ya da cluster@konyacluster.com  e-mail adresine bilgi vermenizi rica ederiz.