MİLANO LINEAPELLE / İTALYA FUARI'NA 23 Şubat -27 Şu...

2015-01-29 12:45

MİLANO LINEAPELLE / İTALYA FUARI'NA 23 Şubat -27 Şubat 2015

MİLANO LİNEAPELLE AYAKKABI FUARI 2015

DÜNYANIN AYAKKABI VE AKSESUARLARI KONUSUNDA ÖNEMLİ FUARLARDAN BİRİSİ OLAN
LINEAPELLE  / İTALYA FUARI'NA

23 Şubat -27 Şubat 2015

1981 yılında bu yana her yıl düzenlenen Lineapelle Ayakkabı ve Aksesuarları Fuarı sektörde önde gelen fuarlardan birisi olmuştur. 40 farklı ülkeden 1100'ün üzerinde firmanın katıldığı fuar bu yıl 24-27 Şubat tarihlerinde İtalya'nın Milano kentinde düzenlenmektedir.

Fuar bilgileri için: http://lineapelle-fair.it/en

PROGRAM 23 Şubat - 27 Şubat 2014 tarihleri arasında, Konya'dan gidişve Konya'ya dönüş

olarak gerçekleşecektir. Konya Sanayi Odası'nın organize edeceği Fuar ve Kurum Ziyareti

gerçekleştirilecektir.

Fuar ve kurum ziyaretleri, tüm uçuşlar, ara transferler ve otel konaklamaları Konya Sanayi Odası Dış İlişkiler birimi tarafından organize edilecek ve Taslak program başvuran firmalarımıza bildirilecektir.

İŞ GEZİSİ İÇİN, KOSGEB'İN YURT DIŞI İŞ GEZİSİ DESTEĞİ Başvurusu yapılacaktır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN BELİRTİLEN WEB SİTESİNİ ZİYARET EDİNİZ VEYA BİZİ ARAYINIZ:

http://www.kosgeb.gov.tr=> Destekler => Yurt Dışı İş Gezisi Desteği

ÜCRET: İki kişilik Odada kişibaşı  :  945,-  EURO

Tek kişilik Oda :1165,-  EURO

PROGRAMIMIZA SON BAŞVURU TARİHİ 30 Ocak Cuma günüdür.

İLAVE BİLGİ VE BAŞVURU FORMU İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

(Avrupa İşletmeler Ağı Ofisi Tel: +332 251 0670 / 150, 157) een@kso.org.tr

Dışİlişkiler Uzmanları: A.Görkem Gündoğar  -  Ali Yıldırım

Ücretehil olan hizmetler:

-Konya çıkışlı Milano gidiş-dönüş THY uçak bileti, alan vergileri

-4 yıldızlı otelde oda-kahvaltı konaklama - " ATAHOTEL EXECUTİVE"

-Fuar ziyareti, Milano Modapelle Ayakkabı ve Çanta Tasarım Akademisi Ziyareti,

-Havaalanı-otel-havaalanı transferleri, Otel fuar alanı transferi

-Fuar Giriş Biletleri

-Rehberlik Hizmetleri

-Seyahat Sigortası
- 1 Adet Ortak Akşam Yemeği

Ücretehil olmayan hizmetler: