SİMA 2015 76.Uluslararası Tarım, Tarım Makinaları ve H...

2015-01-29 12:44

SİMA 2015 76.Uluslararası Tarım, Tarım Makinaları ve Hayvancılık Fuarı Fransa/ Paris İnceleme Ziyareti 22-26 Şubat 2015

22 - 26 Şubat 2015 tarihleri arasında Fransa'da Paris-Nord Villepinte Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan fuar 27 hektar alan üzerine kurulu, 7 hall'da gerçekleştirilecektir. Bin 700 firma, 145 ülkeden 200 bini aşkın ziyaretçinin ilgi göstermesi beklenen fuarda, 600 yeni ürün ilk kez tanıtılacak. Dünya fuarları sıralamasında 3. sırada prestijli fuarlar listesinde yer alan Sima, iki yılda bir düzenleniyor. Fuar, 2013 senesinde 248.000 ziyaretçi ve 42 ülkeden toplam 1.700 katılımcı sayısına ulaşmıştır. Ziyaretçilerin %80'i alıcılardan ve %20 si satın alma yetkililerinden oluşmuş ve bunların %72'si çiftlik sahibi ve adamları olmuştur.

PROGRAM; 22-26 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul aktarmalı Konya'dan Paris'e gidiş

ve İstanbul aktarmalı Konya'ya dönüş olarak gerçekleşecektir.

Fuar ve Kurum Ziyareti, tüm uçuşlar, ara transferler ve otel konaklamaları Konya Sanayi

Odası Dış İlişkiler birimi tarafından organize edilecektir.

Taslak program, KOSGEB geri ödeme süreci ve İtalya'dan alınacak uzun süreli Schengen vizesi hakkında bilgi başvuran firmalarımıza bildirilecektir.

İş gezisi için %50 oranında geri ödeme için KOSGEB'in yurt dışı gezisi desteği'ne müracaat edilecektir.

Destek miktarı, firma başına 2.000,- TL ile sınırlı olmak üzere konaklama, ulaşım, fuar giriş ücreti ve tercüme hizmet bedellerinin %50'inikarşılamaktadır.

Ücretler opsiyonludur, kontenjanın dolması halinde ücret değişecektir.

ÜCRET: İki kişilik Odada kişibaşı  :900,- EURO

Tek kişilik Oda ,1120-  EURO

Ücrete dahil olan hizmetler:

- Konya çıkışlı Paris'e gidiş, Konya 'ya dönüş THY uçak biletleri alan vergileri

- 4 yıldızlı otellerde oda-kahvaltı 4 gece konaklama

- 3 Günlük Fuar Giriş Biletleri

- SİMA Tarım Makinaları Fuarı ziyareti

- Havaalanı-otel-fuar arası servis ile yerel transferler,

- Seyahat Sigortası

- Heyet ile 1 Toplu Akşam Yemeği

Saygılarımızla,

KONYA SANAYİ ODASI