Turkish Company Mission to Bologna EIMA Fair 2014 in It...

2014-11-04 10:29

Turkish Company Mission to Bologna EIMA Fair 2014 in Italy / 12-17th November 2014

This Turkish Company Mission to Italy organised by Enterprise Europe Network partners Konya Chamber of Industry(Turkey) and Unioncamere Emilia-Romagna (Italy) is a very important opportunity for Turkish agricultural machinery clients to meet potential business and technology European SME's through pre-arranged meetings in Unioncamere Emilia-Romagna during EIMA International Fair in Bologna.

The aim of the mission is to establish network  on current developments, technologies and innovative products in Agricultural machinery,tool and equipment among Turkish and Italian clients.

Organisations Involved

KONYA CHAMBER OF INDUSTRY