EIMA 2014 - TARIM MAKİNELERİ FUARI - BOLOGNA/İTALYA %...

2014-10-23 11:06

EIMA 2014 - TARIM MAKİNELERİ FUARI - BOLOGNA/İTALYA %50 KOSGEB DESTEKLİ İNCELEME GEZİSİ 12-17 Kasım 2014

EIMA 2014

ALANINDA EN BÜYÜK VE EN FAZLA BİLİNEN TARIM MAKİNELERİ FUARLARINDAN

BİRİSİ OLAN EIMA INTERNATIONAL BOLOGNA/İTALYA FUARI'NA

%50 KOSGEB DESTEKLİ İNCELEME GEZİSİ

12-17 Kasım 2014

Fuar bilgileri için: www.eima.it

PROGRAM ; 12-17 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul aktarmalı Konya'dan Venedik'e gidiş ve Roma'dan İstanbul aktarmalı Konya'ya dönüş olarak gerçekleşecektir.

Fuar ve Kurum Ziyareti, tüm uçuşlar, ara transferler ve otel konaklamaları Konya Sanayi Odası Dış İlişkiler birimi tarafından organize edilecektir.

Taslak program , KOSGEB geri ödeme süreci ve İtalya'dan alınacak uzun süreli Schengen vizesi hakkında bilgi başvuran firmalarımıza bildirilecektir.

İŞ GEZİSİ İÇİN %50 ORANINDA GERİ ÖDEME İÇİN KOSGEB'İN YURT DIŞI İŞ GEZİSİ DESTEĞİ ALINMIŞTIR.

DETAYLI BİLGİ İÇİN BELİRTİLEN WEB SİTESİNİ ZİYARET EDİNİZ VEYA BİZİ ARAYINIZ:

http://www.kosgeb.gov.tr=> Destekler => Yurt Dışı İş Gezisi Desteği

Destek miktarı, firma başına 2.000,- TL ile sınırlı olmak üzere konaklama, ulaşım, fuar giriş ücreti ve tercüme hizmet bedellerinin %50'inikarşılamaktadır.

PROGRAMIMIZA SON BAŞVURU TARİHİ 19 Eylül 2014 Cuma'dır.

İLAVE BİLGİ VEBAŞVURU FORMU İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

(Avrupa İşletmeler Ağı Ofisi Tel: +332 251 0670 / 139, 157, 160)

een@kso.org.tr  Dış İlişkiler Uzmanları : Fatih Bayraktar - A.Görkem Gündoğar  - Rasim Çelik

ÜCRET: İki kişilik Odada kişibaşı  :1.200,- EURO

Tek kişilik Oda farkı  :490,-  EURO