AAPEX Las Vegas Otomotiv Yedek Parça Fuarı 1-10 KASIM ...

2014-10-23 11:04

AAPEX Las Vegas Otomotiv Yedek Parça Fuarı 1-10 KASIM 2014 Ziyareti

AAPEX Las Vegas

Otomotiv Yedek Parça Fuarı

1-10 KASIM 2014

Fuar bilgileri için:http://www.aapexshow.com/2014/public/enter.aspx

PROGRAM  1-10 Kasım 2014 tarihleri arasında, Konya'dan New York'a İstanbul aktarmalı gidiş ve Los Angeles'tan dönüş olarak gerçekleşecektir.

Konya Sanayi Odası'nın organize edeceği Fuar Ziyareti ve İkili İş Görüşmeleri Programı gerçekleştirilecektir.

Fuar ziyareti, İkili İş Görüşmeleri Programı tüm uçuşlar, ara transferler ve otel konaklamaları Konya Sanayi Odası Dış İlişkiler birimi tarafından organize edilecek ve Taslak program başvuran firmalarımıza bildirilecektir.

ÜCRET: İki kişilik Odada kişibaşı  :  3750,-   DOLAR

Tek kişilik Oda farkı:     925,-  DOLAR

Ücretehil olan hizmetler:

-Konya çıkışlı New York gidiş Los Angeles dönüş THY uçak bileti, alan vergileri

-4 veya 5 yıldızlı otelde oda-kahvaltı konaklama -

-Fuar biletleri

-Gidiş ve Dönüşte özel Havaalanı-otel-havaalanı transferi

-Her gün özel servisle Otel-fuar alanı transferi

-Rehberlik ve Tercümanlık Hizmetleri

-Seyahat Sigortası

- 1 Gala Yemeği

- b2b gorusmeler,

- oda dernek, fabrika ziyaretleri,

Ücretehil olmayan hizmetler:

-Amerika Vizesi 200.00$

-Öğle Yemekleri

-Yurtdışı Çıkış Pul Harcı

Ödeme koşulları:

-Ücret başvuru sırasında aracı ESMER ATLANTA NIN ISTANBUL SUBESINE Banka havalesi olarak ödenecektir.

-Amerika vizesi olmayanlar için, takip ücretleri dahil Amerika vize ücreti: 200.00,- Dolar

PROGRAMIMIZA SON BAŞVURU TARİHİ 12 EYLÜL 2014

İLAVE BİLGİ VE BAŞVURU FORMU İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

(Avrupa İşletmeler Ağı Ofisi Tel: +332 251 0670 / 157, 154) een@kso.org.tr

Dış İlişkiler Uzmanları : A.Görkem Gündoğar  - Rasim Çelik

İŞ GEZİSİ İÇİN %50 ORANINDA DESTEK ALINACAK GERİ ÖDEME İÇİN KOSGEB'İN EŞLEŞTİRME DESTEĞİ Başvurusu yapılacaktır

Konya Sanayi Odası