AUTOMECHANIKA FRANKFURT 2014'E %50 KOSGEB DESTEKLİ İNCE...

2014-08-06 11:15

AUTOMECHANIKA FRANKFURT 2014'E %50 KOSGEB DESTEKLİ İNCELEME ZİYARETİ

AUTOMECHANIKA FRANKFURT 2014

Otomotiv Yedek Parça ve Yan Sanayi Fuarı

DÜNYANIN OTOMOTİVE SEKTÖRÜNDE VE YAN SANAYİ KONUSUNDA EN BÜYÜK VE EN FAZLA BİLİNEN FUARI'NA
FRANKFURT MESSE / ALMANYA

%50 KOSGEB DESTEKLİ İNCELEME ZİYARETİ

16-20 Eylül 2014

Fuar bilgileri için:www.automechanika.messefrankfurt.com

www.kosgeb.gov.tr/Pages/UI/YIGPopUp.aspx?ref=1054

PROGRAM  16-20 Eylül 2014 tarihleri arasında,Konya'dan Frankfurt'a İstanbul aktarmalı gidiş ve dönüş olarak gerçekleşecektir.

Konya Sanayi Odası'nın organize edeceği Fuar Ziyareti ve İkili İş Görüşmeleri Programı gerçekleştirilecektir.

Fuar ziyareti,İkili İş Görüşmeleri Programı tüm uçuşlar, ara transferler ve otel konaklamaları Konya Sanayi Odası Dış İlişkiler birimi tarafından organize edilecek ve Taslak program başvuran firmalarımıza bildirilecektir.

İŞ GEZİSİ İÇİN %50 ORANINDA ALINACAK GERİ ÖDEME İÇİN KOSGEB'İN YURT DIŞI İŞ GEZİSİ DESTEĞİ Başvurusu yapılacaktır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN BELİRTİLEN WEB SİTESİNİ ZİYARET EDİNİZ VEYA BİZİ ARAYINIZ:

http://www.kosgeb.gov.tr => Destekler => Yurt Dışı İş Gezisi Desteği

ÜCRET: İki kişilik Odada kişibaşı  : 1150,-  EURO

Tek kişilik Oda farkı:400,-  EURO

Ücretehil olan hizmetler:

-Konya çıkışlı Frankfurt gidiş-dönüş THY uçak bileti, alan vergileri

-4* yıldızlı otelde oda-kahvaltı konaklama - " STEIGENBERGER FRANKFURT-LANGEN HOTEL"

-Fuar Giriş biletleri

-Darmstadt Otomotiv Kümesi tarafından organize edilecek İkili İş Görüşmeleri Programı

www.b2bmatchmaking.automotive-cluster.org

-Gidiş ve Dönüşte özel Havaalanı-Otel-havaalanı transferi

-Her gün özel servisle Otel-fuar alanı-şehir merkezi transferi

-Rehberlik ve Tercümanlık Hizmetleri

-Seyahat Sigortası

-Heyet ile birlikte 1 Akşam Yemeği

Ücretehil olmayan hizmetler:

-Almanya'dan alınacak Schengen Vizesi

-Öğle Yemekleri

-Yurtdışı Çıkış Pul Harcı

Ödeme koşulları:

-Ücret başvuru sırasında aracı Turizm Acentasına Banka havalesi olarak ödenecektir.

-Schengen vizesi olmayanlar için, takip ücretleri dahil SCHENGEN vize ücreti: 120,- EUR

PROGRAMIMIZA SON BAŞVURU TARİHİ 8 Ağustos 2014 Cuma'dır.

İLAVE BİLGİ VE BAŞVURU FORMU İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

(Avrupa İşletmeler Ağı Ofisi Tel: +332 251 0670 / 157, 154) een@kso.org.tr

Dış İlişkiler Uzmanları : A.Görkem Gündoğar  - Rasim Çelik