SANAYİCİ VE YATIRIMCI ARANIYOR

2014-07-09 07:44

SANAYİCİ VE YATIRIMCI ARANIYOR

BU İLAN, DEPREMDE, TSUNAMİDE, YER ALTI MADEN OCAKLARINDA VE SAVAŞTA İNSAN HAYATINI KURTARAN  ÜRETİME HAZIR İNCELEMELİ VE PATENTLİ BİR SANAYİ  PPROJESİYLE  (CANKÜRE) İLGİLİDİR.

1. Proje,  İNCELEMELİ PATENTLİ olup  dünyada ilk ve tektir. ( Patent No: TR: 2000/ 00394 B )
  2. Proje, TUBİTAK, KOSGEB ve AB Fonlarının  kredi desteklerini kullanır.
  3. Projenin prototip resimleri ile sistemin teknik özellikler çizelgesi EK-1 de
  4. Referans niteliğinde olan İZMİR Valimiz sayın Mustafa TOPRAK’IN konu ile ilgili yazı fotokopisi  EK- 2 de sunulmuştur.
  5. Projenin seri üretimi ve bütün dünyaya  pazarlanması için  sanayici  ve yatırımcılar aranıyorBütün kamu kurum ve kuruluşları ile özel ve tüzel kurum ve kuruluşlara ile bütün vatandaşlarımıza önemle  duyurulur.

Buluş ve Patent Sahibi

Ali Ceyhan