Automechanika Fuarı Uluslararası İkili İş Görüşmeleri (...

2014-07-16 13:52

Automechanika Fuarı Uluslararası İkili İş Görüşmeleri (B2B) 17.09.2014

Otomotiv ana ve yan sanayi firmaları yeni işbirliği fırsatlları için Automechanika Fuarında buluşuyorlar.

Automotive-Cluster RheinMainNeckar tarafından 17.09.2014 tarihinde Automechanika Fuarında düzenlecek olan ikili görüşmelerine (B2BAlman firmalarının yanısıra Türkiye, Tunus, İtalya gibi ülkelerden de firmaların katılımı beklenmektedir. Görüşme süreleri 20 dakika olarak planlanan ikili görüşmelerine katılmak isteyen firmaların 05.09.2014 tarihine kadar online kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Almanya dışından katılan firmalardan katılım ücreti talep edilmemektedir.

Detaylı bilgi ve online kayıt için: International B2B Matchmaking für Automotive-Supplier & Aftermarket