SIRBISTAN TARIM FUARI 2014 NOVI SAD INCELEME GEZISI ve ...

2014-04-16 12:16

SIRBISTAN TARIM FUARI 2014 NOVI SAD INCELEME GEZISI ve TıCARI IS GORUSMELERI (B2B)

SIRBİSTAN TARIM FUARI2014

BALKANLARIN TARIM SEKTÖRÜNDE  ÖNDE GELEN ULUSLARARASI FUARI

%50 KOSGEB DESTEKLI

NOVI SAD TARIM FUARI İNCELEME GEZİSİ ve TİCARİ İŞ GÖRÜŞMELERİ (B2B) PROGRAMI

19-23 MAYIS 2014

19 - 23 Mayıs 2014 tarihleri arasında, THY ile Konya - İstanbul - Belgrad aktarmalı olarak gerçekleşecektir.

Konya Sanayi Odası'nın organize edeceği Kurum Ziyareti ve İkili İş Görüşmeleri programa kapsamındadır.

Fuar ve kurum ziyaretleri,tüm uçuşlar, ara transferler,otel konaklamaları ve Ticari İş Görüşmeleri Konya Sanayi

Odası Dış İlişkiler birimi tarafından organize edilecek ve Taslak program başvuran firmalarımıza bildirilecektir.

İŞ GEZİSİ İÇİN, KOSGEB'İNYURT DIŞI İŞ GEZİSİ ALINMIŞTIR.

KOSGEB Destek miktarı, firma başına 2.000,- TL ile sınırlı olmak üzere konaklama, ulaşım, fuar giriş ücreti,tercüme hizmet bedellerinin %50'ını karşılamaktadır.

PROGRAMIMIZA SON BAŞVURU TARİHİ 18 NİSAN 2014 Cuma'dır.

BU TARİHTEN İTİBAREN YAPILACAK BAŞVURULARDA FİYAT DEĞİŞİKLİKLERİ OLACAKTIR.

İLAVE BİLGİ VE BAŞVURU FORMU İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

Görevli Uzmanlar : Dış Ekonomik İlişkiler ve Projeler Koordinatörlüğü -Fatih Bayraktar,Rasim Çelik ve  Görkem Gündoğar
(Avrupa İşletmeler Ağı Ofisi Tel: 0332 251 0670 / 139,157, 150 E-mail: een@kso.org.tr )

ÜCRET: Program ücreti kişibaşı  : 650,- EURO

Ücrete dahil olan hizmetler:

- Konya çıkışlı -İstanbul-Belgradr gidiş-dönüş Türk Havayolları Uçak Biletleri, Belgrad-Novi Sad arası ulaşım

- Novi Sad'da 5 yıldızlı otellerde toplam 4 gece oda-kahvaltı konaklama ,Novi Sad Park Hotel

- Fuar ziyareti ve İkili İş Görüşmeleri Programı, Havaalanı-Otel-Fuar transferleri , -Yurtdışı Çıkış Harcı

- Rehberlik Hizmetleri ,Tercümanlık Desteği ,Yurtdışı Seyahat Sigortası ve 3 günlük Fuar Giriş Biletleri

Ücrete dahil olmayan hizmetler ve bilgi:

-Öğle ve Akşam Yemekleri

-Sırbistan Türk Vatandaşlarına vize uygulamamaktadır.23 Kasım 2014 tarihine kadar geçerli pasaport yeterlidir.

Ödeme koşulları:

-Ücretin tamamını ödeyecek firmalar Firma Resmi Hesabından, Acentanın banka hesabına transfer yapacaktır.

- Peşinat ödenmeden başvuru gerçekleşmiş sayılmaz.

Saygılarımızla,

KONYA SANAYİ ODASI
Avrupa Isletmeler Agi Konya ev sahibi kurumu ve yurutucusu, Konya Sanayi Odasi'dir.

www.een.kso.org.tr