HANNOVER MESSE SANAYI FUAR FUARI İNCELEME GEZİSİ, 7-11 ...

2014-03-03 14:41

HANNOVER MESSE SANAYI FUAR FUARI İNCELEME GEZİSİ, 7-11 NISAN 2014

HANNOVER MESSE 2014

DÜNYANIN EN BÜYÜK VE EN FAZLA BİLİNEN ENDÜSTRİ VE SANAYİ FUARI
OLAN HANNOVER MESSE / ALMANYA FUARI'NA

KOSGEB DESTEKLİ İNCELEME GEZİSİ

7-11 Nisan 2014

Fuar bilgileri için: http://www.hannovermesse.de

PROGRAM 7-11 Nisan 2014 tarihleri arasında,Konya'dan gidiş ve Konya'ya dönüş olarak gerçekleşecektir. Konya Sanayi Odası'nın organize edeceği Fuar ve Kurum Ziyareti ve gerçekleştirilecektir.

Fuar ve kurum ziyaretleri,tüm uçuşlar, ara transferler ve otel konaklamaları Konya Sanayi Odası Dış İlişkiler birimi tarafından organize edilecek ve Taslak program başvuran firmalarımıza bildirilecektir.

İŞ GEZİSİ İÇİN, KOSGEB'İN YURT DIŞI İŞ GEZİSİ DESTEĞİ ALINACAKTIR.

Programdan yararlanmak isteyen işletmenin KOSGEB veri tabanında yer alması koşulu aranır.

Destek miktarı, firma başına 2.000,- TL ile sınırlı olmak üzere konaklama, ulaşım, fuar giriş ücreti ve tercüme hizmet bedellerinin %50'ını karşılamaktadır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN BELİRTİLEN WEB SİTESİNİ ZİYARET EDİNİZ VEYA BİZİ ARAYINIZ:

ÜCRET: İki kişilik Odada kişibaşı  : 1.000,-  EURO

PROGRAMIMIZA SON BAŞVURU TARİHİ 7 Mart 2014 Cuma'dır.

İLAVE BİLGİ VE BAŞVURU FORMU İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

(Avrupa İşletmeler Ağı Ofisi Tel: +332 251 0670 / 157, 150) een@kso.org.tr

Ücretehil olan hizmetler:

- Konya çıkışlı Hamburg gidiş-dönüş THY uçak bileti, alan vergileri

- Hannover Messe 2014 Fuarına 3 Tam Günlük Giriş Bileti

- Şehir Merkezindeki 3 yıldızlı otelde 4 Gece oda-kahvaltı konaklama

- Fuar ziyareti, Hannover Gezisi, Havaalanı-otel-havaalanı transferleri ,Otel fuar alanı transferi

- Rehberlik Hizmetleri ,Tercümanlık ve Seyahat Sağlık Sigortası

Ödeme koşulları:

Ücret başvuru sırasında aracı Turizm Acentasına Banka havalesi olarak ödenecektir.

-Schengen vizesi olmayanlar için, takip ücretleri dahil kısa süreli vize ücreti: 125,- EUR

Saygılarımızla,

KONYA SANAYİ ODASI