İnovasyon Nasıl Yapılır? 22 Kasım 2013

Seminer Başlıkları

·        Dünyadaki Firmaları Yeni Sınıflandırma Yaklaşımları

·        Dünyadaki En İnovatif Şehirler ve Ülkeler

·        Dünyadaki En İnovatif Şirketler? Nasıl oldular?

·        Neden İnovasyon Yapmalıyız?

·        Yaratıcılık ve İnovasyon Kavramları: Bireysel ve Kurumsal Yaratıcılık ve İnovasyon Becerilerini Geliştirme Yöntemleri

·        İnovasyon Türleri ve İnovasyon Yapma Metodları

·        İşletme Ortamında Yaratıcılık ve İnovasyon Kültürü Oluşturma Yaklaşımları

·        Firma İnovasyon Planları Hazırlama ve İnovasyon Ekipleri Kurma

·        İnovasyona Hazır mıyız? İnovasyon Fark Analizi Nasıl Yapılır?

·        Hızlı İnovasyon Gerçekleştirme Yöntemi: TRIZ

·        Dünyadan ve İşletmelerden İnovasyon Örnekleri

Prof. Dr. Celaleddin Ruhi Kaykayoğlu Kimdir?

En son firmalarda İnovasyon ve yaratıcılık kültürünü geliştirilmesi ve kurum

çalışanlarının daha yaratıcı olmasına dönük; EVYAP, AGT, Antalya; Üçler Market, İstanbul,

Silverline, İstanbul, VİKO İstanbul, BMC, İzmir firmaları üst düzey yöneticilerine

İnovasyon ve TRIZ eğitimleri sunmaktadır. Ayrıca Aralık 2013 veya Ocak 204 te de "TRIZ ile

İnovasyon" ve "İşyerinde Yaratıcılık" isimli kitapları yayınlanacaktır

Detaylı Bilgi için:
Konya Sanayi Odası
Dış Ekonomik İlişkiler &
Projeler Koordinatörlüğü
Tel.: 251 06 70 - 139, 150

Tarih: 22 Kasım 2013
Saat: 14.00 - 17.00
Yer: Konya Sanayi Odası Konfernas Salonu

Firma Ünvanı

Katılımcı Adı

Telefon (İş)

Telefon (Cep)

Söz konusu etkinliğe katılmak isteyen firmalarımızın katılımcı isimlerini önceden aşağıdaki başvuru formunu doldurarak Sanayi Odası 251 44 99 no.lu faksa veya eenkayit@kso.org.tr  e-mail adresine bildirmeleri rica olunur.