MODEF 2013 Fuarı Alım Heyeti

MODEF 2013 Fuarı Alım Heyeti

İSTANBUL AĞAÇ MAMULLERİ VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
ÜYELERİNE SİRKÜLER

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda IFOR Fuarcılık tarafından 04-09 Kasım tarihleri arasında Bursa / İnegöl'de düzenlenecek olan "MODEF-Expo 2013 İnegöl Fuarı” ile zamanlı olarak, 03 - 06 Kasım 2013 tarihleri arasında; 3 ülkeden 14 temsilcinin katılımıyla alım heyeti programı gerçekleştirilecektir.

İnegöl / Bursa'da aşağıda belirtilen adreste 05 Kasım 2013 Salı günü gerçekleştirilecek olan ikili görüşmelere katılmak isteyen üyelerimizin, görüşmek istedikleri firmaları işaretlemek suretiyle ekteki formları doldurarak en geç 01 Kasım 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar Genel Sekreterliğimizin fuar@iib.org.tr adresine e-posta veya aşağıdaki faks numaralarına göndermeleri gerekmektedir.

Bilgileri rica olunur.

İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ