HARTUM 31. ULUSLARARASI GENEL TİCARET ve SANAYİ ÜRÜNLE...

2013-10-08 15:15

HARTUM 31. ULUSLARARASI GENEL TİCARET ve SANAYİ ÜRÜNLERİ FUARI

HARTUM 31. ULUSLARARASI GENEL TİCARET ve

SANAYİ ÜRÜNLERİ FUARI

30 OCAK - 6 Şubat 2014

Hartum-SUDAN

NEDEN SUDAN

Afrika’nın en büyük yüzölçümüne sahip olan Sudan’da son yıllarda büyük ticari ve ekonomik gelişmeler yaşanmaktadır. 40 milyonu aşkın nüfusa sahip olan Sudan ekonomisindeki son yıllardaki büyüme hızı Çin’den sonraki kaydedilen en yüksek büyüme hızıdır. Önümüzdeki yıllarda da yüksek büyüme hızının devam edeceği tahmin edilmektedir.Geniş ve bereketli tarım alanlarıyla gelecek yıllarda kıtanın tarım merkezi olmaya adaydır.

FUAR HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Hartum 31. Uluslararası Genel Ticaret ve Sanayi Ürünleri Fuarı 30 Ocak - 6 Şubat 2014’de Hartum Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecektir.Ülkenin bilinirliği en yüksek fuarına Türkiye ulusal katılım organizasyonu Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. tarafından gerçekleştirilmektedir. Geçen yıl düzenlenen fuara 24 ülkeden toplam 354 firma katılım yapmıştır.

Fuarda Sergilenebilecek Ürünler

Her türlü gıda ve alkolsüz içecekler,değirmen makineleri, yapı malzemeleri, inşaat malzemeleri, vinç ve konveyör bandı, petrol-doğalgaz sanayi ekipmanları, su pompaları, kompresör, telekomünikasyon teçhizatı, elektrik direkleri, iletim hatları, aydınlatma elemanları, kablolar, jeneratör, güç iletim sistemleri, klima, duy-akım anahtarları, sigorta, fiş, priz, elektronik malzemeler (TV, video, müzik seti), bilgisayar ve ekipmanları, telefon ve telefon santralı, otomobil, otobüs, minibüs, kamyon, kamyonet, ambulans, her türlü oto yan sanayi ürünü, oto aksesuarları, araç teçhizatları, römork ve çekerler, iç-dış lastikler, makineleri, imalat makineleri, değirmen makineleri, ahşap işleme makineleri, metal işleme makineleri, kaynak makineleri, makine yedek parçaları, kapı-pencere doğrama makineleri, bakliyat, hububat, ekmeklik buğday, un, salça, çay, şeker, şekerleme, dondurulmuş gıda, bisküvi, çikolata, sıvı yağ-margarin, maya, baharat, taze meyve-sebze, kuru ve kurutulmuş meyve, kabuklu meyve, kuruyemiş, sulama ekipmanları, ambalaj makineleri, gıda makineleri, tarım makineleri, soğutma makineleri, dondurma makineleri, hidrolik makine ekipmanları, sabun-deterjan gibi temizlik malzemeleri, kozmetik ürünler, kâğıt, defter, kalem vb. kırtasiye malzemeleri, okul gereçleri, ofis araçları, tıbbi cihazlar, ortopedik ürünler, medikal malzeme, hastane ekipmanları, süs eşyaları, kadın, erkek ve çocuk giyim eşyaları, çorap, çamaşır, gömlek, pantolon, kumaş, spor ayakkabı, ayakkabı malzeme ve aksesuarları, deri hammaddeli ürünler, kaliteli deri ürünleri, ev tekstil ürünleri, ev ve büro mobilyaları, halı, plastik masa, sandalye, mutfak eşyaları, otel ekipmanları, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi dayanıklı tüketim malları.

Katılım Ücreti

Tüm hizmetler dahil alanücreti      :  350 Euro

Nakliye hariç alanücreti                  :  290 Euro

FUAR %50 DEVLET DESTEĞİ KAPSAMINDADIR

FORUM FUARCILIK VE GELİŞTİRME A.Ş.

Ankara Merkez

0 (312) 473 60 00 veya hincekara@forumfuar.com