DO-WIN TECH 5. ULUSLARARASI KAPI ve PENCERE TEKNOLOJİLE...

2013-10-08 15:13

DO-WIN TECH 5. ULUSLARARASI KAPI ve PENCERE TEKNOLOJİLERİ FUARI

Fuar Hakkında Bilgiler

DO-WIN TECH – Tahran 5. Uluslararası Kapı ve Pencere Teknolojileri Fuarı İran’ın başkenti Tahran’da 19-22 Ocak 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, sektöründe İran’daki tek fuardır.

Fuara geçtiğimiz yıl 7 farklı ülkeden 287 firma katılım gerçekleştirmiştir. Söz konusu ülkeler İran, Almanya, Türkiye, İtalya, Çin, Birleşik Arap Emirlikleri ve Güney Kore’dir. Fuar toplam 28.243 m²’lik bir alanda düzenlenmiş olup, fuarı toplamda 87.450 profesyonel ziyaretçi gezmiştir.

İran’da inşaat faaliyetleri içerisinde kapı - pencere sistemleri ve uygulanan teknolojiler en önemli bölümlerden biri olarak nitelendirilmektedir. Son 10 yılda İran bu sektörün geleneksel yapısına uygun olmakla birlikte modernizme hızlı bir şekilde uyum sağlayarak, güvenli ve yalıtkan kapı ve pencere kullanımını zorunlu kılmıştır. Bu sektörde yer alan firmalar yeni ve güncel ürünler üretmek için üretim bantlarını yenilemek zorunda kalmıştır.

Kapı ve pencereler inşaat sektöründe ithalat oranı en yüksek ürünler arasında yer almıştır. Bu sektörde yer alan firmalar, inşaat alanında kapı ve pencereler ve bunların bağlantılı teknolojilerini en karlı yatırım olarak görmektedirler. 75 milyonluk bir nüfusa sahip İran’da inşaat sektörünün yeniden yapılanması ile birlikte sektör çok önemli bir pazar olma özelliği taşımaktadır.

Sergilenecek Ürün Grupları

Fuar Katılım Ücreti

Nakliye ve gümrük hizmetleri dahil: 435.-Euro

Nakliye ve gümrük hizmetleri hariç: 395.-Euro

Katılımcılara Sağlanacak Devlet Desteği

Fuar % 50 Devlet Desteği kapsamındadır

Forum Fuarcılıkve Geliştirme A.Ş.

Merkez

Tel: 0 312 446 08 22