Darmstadt Sanayi Ticaret Odası ve Darmstadt Otomotiv Kü...

2013-08-23 17:06

Darmstadt Sanayi Ticaret Odası ve Darmstadt Otomotiv Kümesi

Otomotiv Sektörü ikili görüşmeleri

Darmstadt Sanayi Ticaret Odası ve Darmstadt Otomotiv Kümesi

12 Eylül 2013 Darmstadt / Almanya

IAA Otomotiv Fuarı kapsamında Darmstadt Sanayi Ticaret Odası ve Darmstadt Otomotiv Kümesi  uluslararası B2B İkili İş Görüşmeleri organize etmek deler. Etkinlik 12 Eylül 2013’te Darmstadt Ticaret  Odası’nda gerçekleşecektir. Etkinliğin amacı; bu otomotiv sektöründeki potansiyel ortaklarını bir araya getirmektir. Bire- Bir İş Görüşmelerinin her biri yaklaşık 20 dakika olacaktır. Katılım ücretsizdir. Ek olarak Almanya'dan otomotiv tedarikçileri ve diğer ülkelerden yabancı şirketlerin programa katılması bekleniyor.

Yer: Ticaret ve Sanayi Odası  Darmstadt, Konferans Salonu

Toplantı, Rhein Main Neckar bölgesinde Automotive Cluster tarafından düzenlenmektedir.

İkili görüşmeleri üç adımda düzenlenecek:

1. Online-kayıt,

2. Toplantı rezervasyonu

3. Bireysel toplantı- Saat belirlemeAdımlar bittikten sonra ya da yeni bir adımın başlangıcında size e-posta ile bilgi verilecektir. Siz toplantılara rezervasyonunuzu yaptıktan sonra biz görüşmeler için bireysel program oluşturacağız.

3 adımda bireysel  toplantı programı:

05.09.2013’e kadar:  1. Adım: Çevrimiçi kayıt ve profil düzeltmek

06.-09.09.2013: 2. Adım:  B2BToplantı Rezervasyonu

10.09.2013: 3. Adım: İş toplantıları ile bireysel program seçimi

12.09.2013: B2B-Küme- İkili İş Görüşmeleri Toplantısı

Daha detaylı bilgi için:

Katılım ve Kayıt işlemleri için:

Diğer Katılımcıları görmek için: