AGRITECHNICA TARIM FUARI 2013 KOSGEB DESTEKLI İNCELEME...

2013-07-29 14:11

AGRITECHNICA TARIM FUARI 2013 KOSGEB DESTEKLI İNCELEME GEZİSİ 12-16 KASIM 2013

AGRITECHNICA TARIM FUARI 2013

TARIM MAKİNALARI VE EKİPMANLARI İÇİN DÜNYANIN ÖNDE GELEN ULUSLARARASI HANNOVER / ALMANYA FUARI'NA

KOSGEB DESTEKLI

İNCELEME GEZİSİ

12-16 KASIM 2013

PROGRAM

12 - 16 Kasım 2013 tarihleri arasında,Konya - İstanbulHannover– İstanbul - Konya olarak gerçekleşecektir.

Konya Sanayi Odası'nın organize edeceği Fabrika Gezisi ve Kurum Ziyareti gerçekleştirilecektir.

Fuar ziyareti, Tarihi-kültürel yerlerin ziyareti, tüm uçuşlar, ara transferler ve otel konaklamaları

Konya Sanayi Odası Dış İlişkiler birimi tarafından organize edilecek ve Taslak program, başvuran firmalarımıza bildirilecektir.

İŞ GEZİSİ İÇİN, KOSGEB'İNYURT DIŞI İŞ GEZİSİ DESTEĞİ ALINACAKTIR.

KOSGEB Destek miktarı, firma başına 2.000,- TL ile sınırlı olmak üzere konaklama, ulaşım, fuar giriş ücreti ve tercüme hizmet bedellerinin %50'ını karşılamaktadır.

http://www.kosgeb.gov.tr=> Destekler => Yurt Dışı İş Gezisi Desteği

PROGRAMIMIZA SON BAŞVURU TARİHİ 31 Ekim 2013 Cuma'dır.

İLAVE BİLGİ VE BAŞVURU FORMU İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

Görevli Uzman : Dış Ekonomik İlişkiler ve Projeler Koordinatörlüğü –Rasim Çelik ve  Görkem Gündoğar
(Avrupa İşletmeler Ağı Ofisi Tel: +332 251 0670 / 157, 150)

ÜCRET: İki kişilik Odada kişibaşı  :  1300,- EURO

Tek kişilik Oda          : 600,-  EURO

Ücrete dahil olan hizmetler:

- Konya çıkışlı Hannover gidiş-dönüş THY uçak bileti

- Hannover Merkezde 4 yıldızlı Best Western Otel’de 4 gece oda-kahvaltı konaklama

- Fuar ziyareti, Fabrika gezisi ve kurum ziyaret, Hannover Gezisi, Havaalanı-otel-havaalanı transferleri ,Otel fuar alanı transferi,

- Rehberlik Hizmetleri ,Tercümanlık Desteği ve Seyahat Sigortası

Ücrete dahil olmayan hizmetler:

-Öğle ve Akşam Yemekleri

-Schengen vizesi olmayanlar için, takip ücretleri dahil vize ücreti: 125 €

Ödeme koşulları:

-Ön ödeme yapmak isteyen firmalar ücretin 800,- EURO’luk kısmını başvuru sırasında acentaya yapacak.

-Geri kalan Bakiyeyi ise seyahat programına 1 ay kala tamamlayacaklardır.

-Ücretin tamamını ödeyecek firmalar Firma Resmi Hesabından, Acentanın Banka Hesabına transfer yapacaktır..

Peşinat ödenmeden başvuru gerçekleşmiş sayılmaz.

Saygılarımızla,

KONYA SANAYİ ODASI