Pakistan Enerji Takımı

2013-07-26 12:23

Pakistan Enerji Takımı

İlgi: TOBB'nin 17.07.2013 tarihli ve 0411/15995 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, ülkemiz ile Pakistan arasındaki "Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi" 3. dönem toplantısının, her iki ülkenin Başbakanlarının başkanlığında Eylül ayında ülkemizde gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Yazıda devamla, anılan toplantının hazırlık sürecinde, Ağustos ayının ikinci yarısında enerji ve madencilik sektörlerinde Pakistan ile işbirliği olanaklarını geliştirmek ve yatırım ortamı ile fırsatlarını yerinde değerlendirmek üzere, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nevzat KAVAKLI başkanlığında, Pakistan'a bir "Enerji Takımı" resmi ziyareti gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Söz konusu ziyarete ilgi gösteren şirketlerin, ekte ve TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr ) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları - Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünde yer alan formu eksiksiz doldurarak, 29 Temmuz 2013 Pazartesi günü mesai bitimine kadar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na iletilmek üzere, TOBB (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) göndermeleri gerekmektedir.