Mısır-ABD QIZ Heyeti

2013-07-26 08:49

Mısır-ABD QIZ Heyeti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birlği’nden (TOBB) aldığımız yazıda, Kahire Ticaret Müşavirliğimizden alınan bir yazıya istinaden, Mısır Sanayi ve Dış Ticaret Bakanlığı'na bağlı QIZ (Nitelikli Sanayi Bölgeleri) Bölümü Başkanı Amin Sabry başkanlığındaki Bakanlık heyeti tarafından, USAID finansmanıyla ve AmCham organizasyonunda 29 Haziran- 6 Temmuz 2013 tarihleri arasında, özellikle tekstil, konfeksiyon ve işlenmiş gıda sektörlerinde ABD ve AB'ye ihracat yapan firmaların uygulamalarını görmek, gümrük işlemlerini yerinde incelemek ve uzun vadede Türk firmaların Mısır'da yer alan ABD-İsrail-Mısır QIZ'lerine yatırım yapma olasılıklarını incelemek amacıyla ülkemize bir ziyaret gerçekleştirileceği ifade edilmektedir. Anılan ziyaretin taslak programı TOBB internet sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altında, Uluslararası İş İmkanları / Yurt İçi Etkinlikler" bölümünde yer almaktadır.

Anılan programa katılmak isteyenlerin aşağıda iletişim bilgileri yer alan Kahire Ticaret Müşavirliğimize başvurmaları gerekmektedir.

T.C Kahire Ticaret Müşavirliği

Tel: 00 202 3762 68 02